ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Αγαπητοί μας φίλοι Χριστός Ανέστη,

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι ημερομηνίες επανέναρξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για όλα τα αθλήματα έχουν ορισθεί κατηγορίες επικινδυνότητας ως προς τον COVID-19.

Τα αθλήματα στίβου ανήκουν στην κατηγορία χαμηλής επικινδυνότητας.

Η επανέναρξη ορίζεται στις παρακάτω ημερομηνίες:

 

  • Τη Δευτέρα 10/5/2021 μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις όσες κατηγορίες και αθλήματα ομαδικά ή ατομικά έχουν διοργανώσεις από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων), που έχουν μοριοδοτούμενα για τα ΑΕΙ πρωταθλήματα
  • Τη Δευτέρα 17/5/2021 μπορούν να ξεκινήσουν οι αθλητικές ακαδημίες με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως δέκα (10) ατόμων για τις προσεχείς 3 εβδομάδες.
  • Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη επανεκκίνησης για κάθε εβδομαδιαίο βήμα του θα εκδίδονται εξειδικευμένες οδηγίες εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των λοιπών προϋποθέσεων από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ. Θα αναρτώνται στον ειδικό χώρο του ιστότοπου της ΓΓΑ «Αθλητισμός και Covid-19» (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports).

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05/2021.

  • Οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος καθώς και οι υποψήφιοι ΑΕΙ μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 10/05/2021.
  • Οι αθλητές των Ακαδημιών καθώς και των τμημάτων ενηλίκων μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 17/05/2021.
  • Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη επανεκκίνησης» και τα εβδομαδιαία βήματα που αυτός θα ορίζει, για τα οποία θα σας ενημερώνουμε.
  • Μπορείτε να ενημερώνεσθε και στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου (https://iliosports.com) καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook (Αθλητικός Σύλλογος Ήλιος).

 

Αθλητικός Σύλλογος Ήλιος.