Μαραθώνιος Αθήνας 2021

Ο σύλλογος μας έδωσε παρουσία στον Μαραθώνιο Αθήνας 2021.
4 μήνες προετοιμασίας μας φέρανε από την γραμμή εκκίνησης στην γραμμή τερματισμού . Η δουλειά έπιασε τόπο με 4 ατομικά ρεκόρ από την ομάδα μας.
Θα αρχίσω με τον μικρό αγωνιστή Θοδωρή Καλογερόπουλο, που συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ από 4:00:00 ώρες στις 03:14:14 με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το μέλλον είναι μπροστά για να εξελιχθεί και να μάθει από τους δρόμους αντοχής στην Ελλάδα.
Δεύτερος δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Καραγιάννη. Σαν πατέρας , αθλητής και εργαζόμενος προλαβαίνει τα πάντα και πετυχαίνει
και ατομικό ρεκόρ στο 3:26:02 που είναι καλύτερο από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας.
Τρίτος ο Κώστας Τζίκας ένας έμπειρος αυτοδίδακτος αθλητής που προσγειώθηκε σαν πύραυλος στον τερματισμό με χρόνο 2:46:53. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να τρέχει με την φανέλα του συλλόγου μας.
Το τελευταίο ατομικό ρεκόρ δικό μου στις 3:12:00 ώρες με πολλές όμορφες εμπειρίες και γνώσεις που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για ακόμα καλύτερους τερματισμούς από εμένα αλλά και τους αθλητές μου.
Αναφορά πρέπει να γίνει και στην προπονητική παρέα μου, που βοήθησαν αυτούς τους 4 μήνες να κυλήσουν πιο ευχάριστα . Τους Βασίλη Γιαννακόπουλο, Νίκο Γουίδα, Μηνά Μανούσακα και Ζήση Πετσόπουλο. Όλοι τους κατάφεραν και τερμάτισαν με ατομικά ρεκόρ και έδειξαν ότι η πορεία τους θα είναι εξίσου πετυχημένη.
Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Μάριο Πορικό για την εξαιρετική προσπάθεια του.
Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίζουμε δυναμικά σε επόμενες διοργανώσεις.