Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14

Ο Στίβος είχε σήμερα την τιμητική του στο Δημοτικό στάδιο Σπάτων. Σε μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση αθλητές οκτώ συλλόγων της Ανατολικής Αττικής χάρηκαν ένα όμορφο αγώνα, συμμετέχοντας στη 2η φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ14, που συνδιοργάνωσαν ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΣ και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος – “Η Άρτεμις”.
Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, η εξέδρα ενθάρρυνε τους μικρούς αθλητές, που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις.
Ταυτόχρονα οι μικρότεροι αθλητές της κατηγορίας Κ12 συναγωνίστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, κερδίζοντας τα πρώτα τους μετάλλια, που φόρεσαν με μεγάλη υπερηφάνεια!
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ήλιος ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές, τους γονείς καθώς και τους προπονητές που συμμετείχαν.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε από τη Δημοτική Αρχή τον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου, τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Τούντα, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων-Αρτέμιδος Γιώργο Πάσχο , τον έφορο γηπέδου Κωνσταντίνο Νιαστή και τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Ευάγγελο Τσέπα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, την κα. Γιαννάκη Σωτηρία για την ομιλία της με θέμα τις αξίες του Ολυμπισμού , τον κ. Μάνος Τζατζιμάκης, που έδωσε τον τόνο της εκδήλωσης και τους φωτογράφους μας Μηνά Μανούσακα και Γιώργο Τριανταφύλλου που απαθανάτισαν τις πιο όμορφες και δυναμικές στιγμές του αγώνα στον φακό.