Η ημερίδα μας , ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ – ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Την προηγούμενη Κυριακή 21/11/2021 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΗΛΙΟΣ’’ διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη μας ημερίδα Στίβου. Η ημερίδα πήρε συμβολικά το όνομα:
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ – ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Σπάτων – Αρτέμιδας και σε αυτή προσκλήθηκαν και συμμετείχαν με αθλητές τους όλοι όσοι καλλιεργούν τα Αθλήματα Στίβου στο Δήμο μας.
Πράγματι ήταν μια όμορφη μέρα! Περισσότεροι από διακόσιοι αθλούμενοι όλων των ηλικιών, με εκπληκτική συμμετοχή παιδιών και εφήβων, αγωνίσθηκαν με ενθουσιασμό καταρρίπτοντας τα προσωπικά τους όρια, δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα, που το έχουμε δει μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις.
Για την υπέροχη προσπάθεια τους αυτή, μέσα στο πνεύμα του Κλασικού Αθλητισμου, όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύθηκαν και παρέλαβαν με περισσή χαρά τα μετάλλια τους. Στις μεγαλύτερες ηλικίες οι τρείς πρώτοι διακριθέντες κάθε αγωνίσματος παρέλαβαν και αναμνηστικό δίπλωμα.
Ο Αθλητικός Σύλλογος ‘’Ήλιος’’ πιστός στο όραμα του για την ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού και του Ολυμπιακού Ιδεώδους συγχαίρει θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ευχαριστεί τους προπονητές, τα μέλη, τους γονείς αλλά και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, για την άψογη συνεργασία.
Με τη στήριξη σας ευελπιστούμε ότι σύντομα ο Δήμος μας θα γίνει ισχυρό κέντρο Κλασικού Αθλητισμου και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε στην πόλη μας και άλλες μεγαλύτερες εκδηλώσεις.
Ευ αγωνίζεσθαι,
Αθλητικός Σύλλογος ‘’Ήλιος’’
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκφτείτε το link : https://www.facebook.com/iliosports/posts/419054313045595?notif_id=1637832843771152&notif_t=page_post_reaction&ref=notif